Finalitzen les obres de construcció de la rotonda de l'avinguda President Adolfo Suárez

Aquesta rotonda permet un recorregut circulatori dels vehicles, per això millora la mobilitat i augmenta el nombre de places d'aparcament en aquest vial.

  

Imagen que acompaña la notícia
Ja han finalitzat les obres de construcció de la rotonda a l'avinguda President Adolfo Suárez. La creació d'aquesta rotonda suposa dotar l'avinguda d'un recorregut circulatori per als vehicles, ja que fins ara disposava de dos vials sense eixida ni continuïtat. D'aquesta manera, els vehicles poden accedir per un vial i eixir per l'altre, cosa que generarà més fluïdesa en el trànsit rodat. Per això, es millora la mobilitat i l'accessibilitat de l'avinguda, a més que es disposa d'un nombre més gran de places d'aparcament.
 
Així mateix, s'han retirat un monticle de gespa artificial del parc, les vorades i els trams de voreres que flanquegen aquesta zona, s'han reposat els paviments als trams de voreres i s'ha creat una base i una capa de rodament per unir-hi els dos vials existents.
 
Aquest matí, l'Alcalde Marcos Zaragoza ha rebut les obres, que s'han executat durant un mes i el projecte del qual forma part d'una de les modificacions pressupostàries aprovades.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 de Juny de 2024