Un total de 23.061 electors vilers podran votar en les eleccions generals i autonòmiques del 28 d'abril

El cens electoral de la localitat vilera ha augmentat en 704 persones respecte de les anteriors eleccions generals, realitzades en 2015

  

El municipi de la Vila Joiosa es prepara per a realitzar la jornada electoral del pròxim diumenge 28 d'abril, en la qual un total de 23.601 persones podran acostar-se als col·legis electorals instal·lats en el municipi per a exercir el seu dret al vot. El cens electoral ha augmentat, en aquestes eleccions, en 704 persones respecte de les anteriors realitzades en 2015, en el qual es van registrar 22.357 inscrits.

 

La localitat vilera compta amb un total de 20 col·legis electorals instal·lats en les diferents ubicacions del municipi. Així mateix, s'han distribuït 38 meses electorals en el municipi perquè la ciutadania inscrita en el cens puga votar durant el 28-A.

 

D'aquesta manera, les meses electorals de la Vila Joiosa s'han repartit en els col·legis electorals següents: Xalet Centella, Vilamuseu, Poliesportiu Marta Baldó, CP Mare Nostrum, CP Dr. Esquerdo, Llar del Pensionista, local parroquial de l'església del Carme, dependències de la Policia Local, Biblioteca municipal, dependències municipals del carrer Hernán Cortés i de l'avinguda Mariners, Casa de la Joventut, Ccol·legi Poble Nou, parvulari CP Poble Nou, Antiga Escola de l’Ermita, CP Hispanitat i l'IES Marcos Zaragoza.

 

L'electorat viler, així com la resta de votants censats a la província d'Alacant, es donaran cita en les urnes diumenge que ve per a elegir un total de 12 diputats nacionals, els quals eixiran de les 16 candidatures presentades al Congrés dels Diputats, i 13 al Senat; a més dels 35 diputats autonòmics que aniran a les Corts Valencianes.

 

Notícia publicada el 26 d’Abril de 2019