El viler Yassine Talhaoui, campió en el Mundial de Taekwondo ITF

  

Imagen que acompaña la notícia

El jove viler Yassine Talhaoui s'ha proclamat campió, en la categoria de combat individual de fins a 56 quilos, en el Mundial de Taekwondo ITF, que es va celebrar durant els dies 24 i 28 d'abril en la localitat alemanya d'Inzell, en la qual van participar un total de 63 països.

 

Talhaoui, que pertany al club Gym Tae Team, ha tornat a la Vila Joiosa amb la medalla d'or i el títol de campió mundial en aquest esport, la passió i dedicació al qual li han permés recollir altres reconeixements com el de subcampió del Món per equips en combat preestablit.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, han rebut el jove esportista en el consistori viler, en una visita en la qual el primer edil li ha felicitat per “la seua destacada i reconeguda trajectòria en aquest esport” la qual li ha permés convertir-se en un “referent per a la ciutadania vilera i un exemple de perseverança gràcies a la seua dedicació a l'esport”, ha expressat Verdú.

 

Per part seua, Uclés ha destacat la constància de Talhaoui per “aconseguir les seues metes i posicionar el nom de la Vila Joiosa en el més alt d'aquest esport”. Així mateix, el regidor d'Esports li ha desitjat sort per a les pròximes competicions a les que s'enfronte aquesta “jove promesa del Taekwondo”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Maig de 2019