La Casa de la Joventut imparteix un taller formatiu de gestió d'associacions i voluntariat

El taller organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa va comptar amb la col•laboració de Creu Roja Espanyola per al seu desenvolupament

  

Imagen que acompaña la notícia

Divendres passat es va realitzar per primera vegada a la Casa de la Joventut de la Vila Joiosa un taller formatiu de gestió d'associacions i voluntariat organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i impartit per Creu Roja Espanyola.

 

Aquesta activitat, inclosa en el Pla Jove Municipal que es va aprovar el mes de març passat, ha sigut molt demandada per la joventut per a comprendre el funcionament de les associacions. Durant la jornada es van abastar tots els temes i aspectes d'una associació, des del projecte, la legalitat vigent, i el màrqueting, fins a la gestió interior de la mateixa associació.

 

Una de les línies d'acció del Departament de Joventut és conscienciar les persones joves sobre l'associacionisme i poder donar resposta des del Departament, mitjançant informació i formació, a les associacions juvenils del municipi i altres associacions que han volgut sumar-se a aquest taller formatiu.

 

Aina Santamaría, regidora de Joventut destaca que “la informació sobre la gestió d'una associació és una eina fonamental en la planificació i creació d'estratègies dins de les associacions. Esperem poder continuar formant a les associacions i a totes les persones que desitgen realitzar un voluntariat a la Vila Joiosa”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 de Setembre de 2021