La Vila Joiosa obri el termini d'inscripció per al Programa d'activitats esportives municipals

Les inscripcions poden realitzar-se des de hui en l'Oficina d'Esports, situada en el poliesportiu Marta Baldó, en horari de 09.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h de dilluns a divendres

  

Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esports, ha posat en marxa el Programa d'activitats físiques i esportives municipals per a 2021/2022 a través de ‘La Vila en moviment’. La inscripció a les activitats roman oberta des de hui 14 de setembre l'Oficina d'Esports del pavelló Marta Baldó.

 

Aquesta nova edició del Programa municipal d'esports compta amb una vintena d'activitats esportives, repartides en dos programes: un per a adults i un altre destinat al públic infantil. Així mateix, algunes de les activitats inclouen cursos d'iniciació i perfeccionament segons el nivell de les persones interessats.

 

Els més xicotets podran gaudir d'activitats físiques, com ara balls, Taekwon-do, patinatge, karate, gimnàstica artística o zumba kids. A més, aquest programa inclou altres esports com a xiquet rugbi, bàsquet o handbol.

 

Per al públic adult s'han programat exercicis de manteniment, activitats terapèutiques o classes de pilates, zumba o ioga. A més, s'han preparat una sèrie d'activitats de manteniment per a la tercera edat.

 

“Des de la Regidoria apostem per mantenir activa a la ciutadania, per a deixar de costat el sedentarisme i facilitar l'activitat física a través d'aquest programa, que compta amb una gran varietat de disciplines per a arribar al major nombre de ciutadania possible”, indica José Ramón Uclés, regidor d'Esports de la Vila Joiosa.

 

Les inscripcions poden realitzar-se des d'avui en l'Oficina d'Esports, situada en el poliesportiu Marta Baldó (C/ Triana, s/n), en horari de 09.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h de dilluns a divendres. Es pot sol·licitar més informació per correu electrònic a lavilaenmomviment@gmail.com, via telefònica al 966 508 460 o en l'Oficina.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Setembre de 2021