Comencen les obres de construcció del ‘pump track’ de la Vila Joiosa

El circuit, situat en la zona exterior del complex esportiu Maisa Lloret, s'espera que estiga finalitzat i obert al públic per al seu ús en un parell de setmanes

  

Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esports, ha començat les obres de construcció del circuit de pump track en la zona exterior del complex esportiu Maisa Lloret. S'espera que en unes dues setmanes el circuit puga estar llest per al seu ús.

 

Des de fa uns dies han començat a executar-se els treballs per a construir un pump track en la zona esportiva del pantà. Es tracta d'un traçat d'uns 120 metres de longitud pavimentat, especialment destinat a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 15 anys, encara que obert a tota mena de públic que, amb bicicleta, patí o monopatí vulga gaudir d'aquesta mena de disciplina.

 

Les obres s'han iniciat amb el moviment de terres, perfilat i compactat de terres seleccionades, com a saorra que donaran forma al recorregut del pump track. El projecte inclou la instal·lació d'obstacles, de revoltes peraltades i talussos. Després d'aquestes tasques es donarà l'asfaltat de les revoltes peraltades i la resta del recorregut de manera artesanal amb mitjans manuals i mecànics. Finalment es procedirà a pintat les línies en la rampa d'eixida, en la part del recorregut i en les revoltes, que inclouen fletxes de direcció; així com la instal·lació de cartelleria que incloga les normes d'ús i un sistema d'evacuació d'aigües mitjançant tubs de PVC. El pressupost de de el projecte està entorn dels 39.000 euros, sense impostos.

 

Aquesta nova instal·lació municipal, obrada sobre una superfície de 1.000 m² fora d'ús, pretén donar resposta a "una de les demandes en esportives més sol·licitades en el Departament", explica el regidor viler d'Esports, José Ramón Uclés, qui confia que aquesta nova instal·lació “contribuïsca a l'enriquiment esportiu de l'entorn del pavelló Maisa Lloret i siga del gust dels/de les amants d'aquesta modalitat esportiva”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 d’Octubre de 2021