La Vila Joiosa celebra el II Cross Camp a través Pantà Amadòrio aquest diumenge

La carrera de 8,5 km, oberta a majors de 13 anys, transcorrerà pels camins i senderes de l'entorn mediambiental del pantà de la Vila amb avituallament i arribada a meta en el Pavelló Maisa Lloret

  

Imagen que acompaña la notícia

Diumenge que ve 17 d'octubre se celebra el II Cross Camp a través Pantà Amadòrio de la Vila Joiosa. La carrera, organitzada pel Grupo Brotons, compta amb el suport institucional de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

Els participants de la modalitat camp a través hauran de recórrer un circuit de 2 voltes amb una distància total de 8,5 km, amb senderes i zones tècniques sobre superfície d'asfalt i pedra solta. A les 10.00 hores començarà la prova i una hora abans, des de les 9.00 hores fins a mitja hora abans de l'eixida, serà la recollida de dorsals per part dels corredors i corredores de la prova. Per a la retirada dels dorsals caldrà presentar el certificat d'inscripció o el DNI. Les persones participants menors de 16 anys hauran de presentar l’autorització de menors corresponent.

 

Tots/es els/les participants rebran un regal per la seua participació, així com una bossa d'avituallament. Les diferents categories premiades es dividiran en 3 absoluts masculins i femenins, 3 locals masculins i femenins, 3 primers per categoria masculina i femení, 3 clubs amb més participants.

 

Les inscripcions per a aquesta carrera poden realitzar-se a través del web www.grupobrotons.com i el mateix dia de la prova en la carpa d'inscripcions fins a 1 hora abans de l'eixida.

 

La carrera, organitzada pel Grupo Brotons, tindrà lloc el diumenge 17 d'octubre a les 10.00 hores en el Pavelló Maisa Lloret i compta amb el suport institucional de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i la Comunitat Valenciana, i el patrocini de Turisme Esportiu Costa Blanca, Coca-Cola i Aneto 100 % Natural.

 

Enllaç al formulari d'inscripció per a la prova:

https://grupobrotons.com/eventos/ii-cross-campo-a-traves-pantano-amadorio-la-vila-joiosa-2021/

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 d’Octubre de 2021