Obert el termini d'inscripció per al programa Jove Oportunitat 2022 a la Vila Joiosa

Promogut per l'IVAJ amb fons europeus, el programa desenvolupa accions formativoorientadores per al jovent que han abandonat prematurament els estudis

  

Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de la Vila Joiosa ha iniciat el procés de preinscripció del programa Jove Oportunitat 2022, un programa dirigit al jovent entre 16 i 21 anys, que no estiga estudiant ni treballant. El programa està promogut per l'IVAJ amb fons europeus i es desenvolupa en el municipi amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

El programa Jove Oportunitat desenvolupa accions formativoorientadores, destinades al jovent que han abandonat prematurament els estudis milloren la seua ocupabilitat a través de l'elevació del seu nivell educatiu, facilitant el seu accés a centres de Formació Professional que possibiliten l'empoderament d'aquestes persones joves i obrir-los un nou futur en el mercat laboral.

 

“Amb la preparació i els materials facilitats per orientadors i orientadores i professorat de l'IVAJ, els 'joopers', l'objectiu principal és que l'alumnat reprenga els seus estudis i accedisca a una formació professional de grau mitjà. Durant la formació l'alumnat potenciarà el seu desenvolupament personal, social, professional i se li donarà suport per a la preparació de la prova d'accés a l’FP de grau mitjà”, explica l'edila de Joventut de la Vila Joiosa, Aina Santamaria.

 

El programa començarà al març i les places són limitades, per la qual cosa el jovent interessat pot posar-se en contacte amb el personal de Joventut de la Vila Joiosa, mitjançant el telèfon 659 937 700 o a través de correu electrònic joventut@villajoyosa.com, per a ser informat de tot allò referent al programa: requisits, duració, continguts...

 

Jove Oportunitat compta amb el finançament del Fons Social Europeu amb l'objectiu de la reduir l'abandó educatiu primerenc (AEP), un problema amb enorme incidència en la Comunitat Valenciana, on els nivells són superiors a la taxa mitjana estatal i dels més alts d'Europa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Gener de 2022