La Vila Joiosa desembarca en FITUR amb la promoció de les seues festes de Moros i Cristians, patrimoni, gastronomia i turisme de sol i platja

El municipi ha presentat la seua oferta turística en l'estand de la Costa Blanca amb una peça audiovisual en la qual les cases de colors, les festes, les platges, els incomptables monuments i el segell de qualitat ‘La Vila Gastronòmica’ han sigut protagonistes unides a un mateix missatge: #ViuLaVila

  

Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa continua la seua promoció en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR. Hui en l'estand de la Costa Blanca s'ha presentat de manera oficial l'oferta turística de la localitat amb una peça audiovisual unida al missatge #ViuLaVila

 

El vídeo promocional ha presentat els quatre pilars que la Vila Joiosa ha ressaltat com a element diferenciador del municipi: les festes de Moros i Cristians, declarades d'Interès Turístic Internacional, el ric patrimoni històric, l’excel·lent gastronomia i producte autòcton, i el turisme de sol i platja.

 

L'acte promocional ha sigut presidit per l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, al qual han acompanyat la regidora de Turisme, Marta Sellés, i el regidor d'Urbanisme, Pedro Alemany, i que ha comptat també amb l'assistència de la Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme d'Espanya, Reyes Maroto, i la participació del DG de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, qui ha destacat l'aposta vilera per l'accessibilitat universal en el municipi al servei de turistes de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana de la qual forma part la Vila Joiosa.

 

Verdú ha fet un balanç positiu de la presència de la Vila en FITUR 2022, perquè “hem donat a conéixer els nostres principals actius que, any rere any, ens permeten continuar augmentant i sumant nous visitants a la nostra extensa oferta de turisme cultural, a la qual se sumen les nombroses i diferents platges i nostres reconegudes internacionalment festes de Moros i Cristians”.

 

L'Ajuntament de la Vila porta enguany també la seua aposta gastronòmica a la fira. En aquest sentit, l'edila de Turisme i Pesca, Marta Sellés, se sent orgullosa que la promoció vilera en FITUR destaque el producte fresc de la mar Mediterrània. “És un senyal d'identitat històrica i diferenciadora del nostre poble que, al seu torn, és la principal matèria primera de moltes cuines de la nostra hostaleria i permet aconseguir l'exquisidesa en els seus plats al servei del turista gastronòmic”.

 

A aquesta promoció del producte de quilòmetre zero se suma enguany la promoció de “Pesca Turisme”, un innovador projecte que conjumina una experiència turística al voltant de l'activitat pesquera que programa excursions de pesca i turisme mariner amb pescadors tradicionals en vaixells de pesca professional.

 

 

Enllaç al vídeo promocional de la Vila Joiosa - FITUR 2022: https://www.youtube.com/watch?v=rvjufandv5y

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Gener de 2022