La Vila Joiosa acull aquest cap de setmana el 35é Costa Blanca Rugbi Seven’s

La competició augura un cap de setmana vibrant per a l'esport oval en l'estadi El Pantà amb 64 partits a disputar-se entre 20 equips internacionals de categories masculina i femenina

  

Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa acull una nova edició del Costa Blanca Rugbi Seven’s La Vila, que aquest cap de setmana, del 21 i 22 de maig celebra la seua 35a edició en l'Estadi de Rugbi El Pantà de la Vila Joiosa.

 

El torneig degà del Rugbi Seven espanyol tindrà una participació de luxe per a aquesta edició, per comptar amb 20 seleccions, 10 masculines i 10 femenines, i 18 dels equips participants ser d'àmbit internacional.

 

El torneig començarà el dissabte 21 de maig, a les 9.00 del matí. Des de llavors, durant els dos dies de competició es disputaran un total de 64 partits sota la direcció de 12 àrbitres internacionals d'Anglaterra, País de Gal·les, Irlanda, Moldàvia i Espanya. Cada partit tindrà dos temps de 7 minuts i enfrontarà 7 jugadors/es contra 7 en tot el camp, amb assajos continus garantits.

 

Difícil pronòstic enguany, donada la igualtat entre les seleccions participants. Parteix com a favorit la Selecció Nacional Polonesa. En categoria femenina, l'equip que parteix com a favorit és la Selecció Nacional Polonesa de nivell de sèries mundials. En categoria masculina, l'equip Viator Barbarians comptarà amb la totalitat dels jugadors internacionals de la Selecció Espanyola, per la qual cosa s'espera que també tinguen un bon resultat en aquest torneig.

 

“La Vila Joiosa és bressol del rugbi. El nom de la nostra ciutat es coneix entre tots els afeccionats a aquest esport i cada vegada són més les competicions que acull el nostre estupend camp El Pantà. Voldria agrair a l'organització del Costa Blanca Rugbi Seven’s que haja pensat en la Vila Joiosa per a aquesta nova edició i convidar totes les persones que es desplaçaran per aquest esdeveniment a què gaudisquen del nostre municipi” ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

El torneig organitzat pel Costa Blanca Club de Rugbi compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Generalitat Valenciana, Diputació d'Alacant, Patronat de Turisme Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana, Fundación Trinidad Alfonso, Comunitat de l’Esport i Federació de Rugbi Comunitat Valenciana; i les empreses Viator, Coca-Cola, Hospital Clínica Benidorm, Costa Blanca News i Onda Cero Rádio

 

Les entrades tenen un preu de 10 euros, per a dissabte i diumenge. Els menors de 12 anys podran entrar gratis. Les entrades estan disponibles en taquilla o a través del web www.entradium.com

 

El torneig també s'emetrà en directe en línia a través de la pàgina esportiva www.nostresport.tv

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 de Maig de 2022