La Diputació d'Alacant dona suport econòmic per a la difusió de música i teatre a la Vila Joiosa

El municipi ha rebut 8.479,20 euros per a diferents actuacions i certàmens que s'estan duent a terme durant tot aquest any.

  

Imagen que acompaña la notícia

La programació cultural que l'Ajuntament de la Vila Joiosa està duent a terme amb gran acolliment per part del públic viler està secundada econòmicament per l'Excma. Diputació d'Alacant a través de diferents subvencions concedides dins de l'anualitat 2022.

 

En aquesta ocasió, s'ha rebut un total de 6.679,20 euros per al “Festival Provincial d'Arts Escèniques”. Les activitats incloses en aquest Festival, totes elles de companyies alacantines, són: SOLETE, espectacle de dansa dirigit a la primera infància ja celebrat el passat 4 d'agost dins dels espectacles de “Art i Carrer la Vila Joiosa”; MEDICINE MAN BAND, concert de blues que podrem gaudir divendres que ve 12 d'agost, a les 21 h, en la Finca la Barbera dels Aragonés, amb entrada lliure i gratuïta; PARAULES A LES BUTXAQUES, de la Cia. Els Combis, espectacle en valencià dirigit als més xicotets de la casa i ple d'imaginació i d'humor, programat per al 2 d'octubre, a les 18 h, a l'Auditori del Centre Social; EL PERRO (MUTANTE) DEL HORTELANO, muntatge en clau d'humor a càrrec de la Cia. Emma Lobo, que tindrà lloc el 4 de novembre, a les 19.30 h, a l'Auditori del Centre Social; i el dia 12 de novembre, a les 19 h, el Teatre Auditori de la Vila Joiosa acollirà LA MUDANZA, de la Cia. Guillem Fluixà, espectacle circense per a tots els públics que combina malabars, música, jocs d'enginy i acrobàcia. Les invitacions per a aquests tres últims espectacles ja poden retirar-se en la Taquilla del Teatre Auditori la Vila Joiosa.

 

D'altra banda, també s'han rebut 1.300 euros de subvenció de la Campanya de difusió de música i teatre per a l'espectacle RE.ON(STRUCCIÓN), a càrrec de Lucas Ruiz Producciones, que va tenir lloc el passat 5 d'agost en la Finca la Barbera dels Aragonés, amb gran acolliment de públic, així com 500 euros per a subvencionar l'espectacle OPERA ON, del Cor del Teatre Principal d'Alacant, que tindrà lloc el 23 de setembre en el Teatre Auditori la Vila Joiosa, les invitacions del qual ja es poden arreplegar en taquilla i amb el qual ens hem acollit a la campanya de música d'orquestres i conjunts simfònics, dolçaina i tabal, plectre i pua, i corals.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 d’Agost de 2022