L'Ajuntament de la Vila Joiosa demanarà la reducció del preu del transport urbà mitjançant fons europeus

  

Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa treballa intensament en la cerca d'oportunitats de finançament europeu per a diversos projectes d'àmbit municipal. Precisament durant les últimes setmanes, l'àrea de Secretaria de l'Ajuntament de la Vila ha acabat els tràmits per a optar a una ajuda europea que permetrà al consistori aplicar una rebaixa en el preu final dels bitllets del transport urbà.

 

Aquesta mesura es finançarà a través dels 221 milions d'euros habilitats pel Govern d'Espanya en el Reial decret llei 25/2020, de 3 de juliol, de mesures urgents per a donar suport a la reactivació econòmica i l'ocupació.

 

Cal recordar que en 2021 el municipi ja va aconseguir ser beneficiari d'ajudes al transport urbà. Ara, el que es pretén precisament és mantenir-les per a continuar millorant el servei i reduir el seu cost per a les persones usuàries.

 

Kiko Carreres, regidor de Transport de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, ha destacat la importància de tot el treball previ que s'està portant avant des del consistori en matèria de finançament i ha manifestat que “és un moment crucial per als ajuntaments, tenim l'oportunitat de dotar de finançament els nostres projectes de ciutat i continuar millorant així la vida del nostre veïnat. Per això és important treballar de manera constant per a estar preparats davant noves convocatòries i poder reaccionar ràpidament complint amb els terminis”.

 

Respecte d’aquesta convocatòria per a la qual es pretén aconseguir finançament, el regidor de la Vila es mostra convençut sobre la importància d'apostar per determinats serveis públics, com per exemple el transport urbà: “La mobilitat de les persones en els entorns urbans és un aspecte que s'ha de tenir molt present per a avançar cap a un nou model de sostenibilitat de les ciutats. Per part nostra tenim molt clar que cal posar totes les facilitats que tenim a l'abast per a fomentar aquest tipus de transport per damunt altres opcions més contaminants i menys respectuoses amb l'entorn”.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 12 d’Agost de 2022