Més de 3000 persones de tota la Comunitat Valenciana han participat en la tercera edició de la Fira del Manga i Cultura Japonesa a la Vila Joiosa

El concurs de Cosplay i el Soft Combat han estat les dues activitats més populars i amb més afluència de públic a la tercera edició d'aquesta trobada entre aficionats a la cultura japonesa.

  

Imagen que acompaña la notícia
Més de 3000 aficionats al fenomen manga van participar al llarg de la jornada de dissabte de la Fira del Manga i Cultura Japonesa que es va celebrar a la finca de La Barbera.
La fira es va inaugurar amb una percussió de ritmes japonesos a càrrec del grup BAMMTUK, la batucada de l'Agrupació Musical Mediterráneo. Al llarg de la jornada es van organitzar desenes d'activitats com nombrosos estands de merchandising, tir a l'arc, tallers de hamma, pokétball, orelles de gat, pocions Harry Potter, collarets de gat i polseres de colors, jocs de rol, torneig de Quidditch , Geocaching Pokemon, taller de cuina japonesa, l'actuació de la tiktoker Aida TM, projeccions de pel·lícules, karaoke, jocs de taula, ball K-Pop i concurs de Cosplay. L'esdeveniment va finalitzar amb el concert de Gatetemon a l'auditori de la Barbera.
 
El regidor de Joventut, Carlos Soler, destaca l'alta participació a totes les activitats. “Les dues activitats més populars han estat el concurs de Cosplay i el Soft Combat. Sens dubte, la fira ha resultat un gran èxit ja que ens han visitat aficionats d'Alacant, València i Castelló, per la qual cosa la Vila Joiosa s'està posicionant com a referent en aquest tipus d'esdeveniments d'oci per als joves”.
 
A més, Soler agraeix la implicació i la dedicació del personal del departament de Joventut. "Fa uns quants mesos que estan involucrats en l'organització d'aquesta fira i el seu èxit resideix en la bona feina del departament de Joventut", apunta Soler.
 
A la Fira del Manga també hi van participar associacions locals com Viladiversitat. Amb aquest tipus d'esdeveniments, l'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix activitats d'oci alternatiu per als joves i promou la cultura japonesa, ja que “hi ha molta gent jove aficionada al manga i aquestes trobades aporten una convivència entre ells, que els enriqueix pel que fa a la cultura japonesa, a més de gaudir d'una jornada de diversió”, afegeix Soler.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 de Setembre de 2023