L'Ajuntament de la Vila Joiosa inicia una campanya perquè els veïns recullen les olives dels espais públics de la localitat

Els veïns poden sol·licitar l'autorització municipal per recollir les olives de les 532 oliveres que estan plantades als espais públics fins al 30 de setembre.

  

Imagen que acompaña la notícia
Les regidories de Medi Ambient i de Parcs i Jardins han començat una campanya de recollida d'olives en espais públics. Hi ha distribuïts un total de 532 oliveres als parcs, jardins i rotondes del municipi, als quals els ciutadans poden recollir les seues olives si sol·liciten una autorització per fer-ho. El període de sol·licitud de recollida d'oliva finalitza el dia 30 de setembre. Les sol·licituds es poden fer a l'oficina d'atenció al ciutadà i per seu electrònica.
 
Hi ha oliverars a tot el municipi, tant als parcs Censal, La Senda, Punts del Moro, Gasparot, La Barbera, com en rotondes de Xocolates Valor, entrada al port, Damunt l'Horta, Paradís, Casino, així com en zones enjardinades de l´Aula de la Natura, Bol Nou, Creu de Pedra, Partidor de l'Ermita, el Drago, plaça Nou d´Octubre, Llar del Pensionista, avinguda Pianista Gonzalo Soriano, accés al´hospital comarcal, el riu Amadori i front el col·legi Hispanitat, entre d´altres.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 de Setembre de 2023