L'Ajuntament de la Vila Joiosa organitza dues “Escola de Nadal” perquè els xiquets i xiquetes gaudeixquen i aprenguen durant les vacances nadalenques

Els campus nadalencs s'organitzaran al col·legi públic Poble Nou i al centre públic d'educació especial Secanet i les famílies interessades poden sol·licitar la inscripció de manera gratuïta fins al 15 de desembre.

  

Imagen que acompaña la notícia
Les regidories d'Educació i de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa presenten l'Escola de Nadal, un campus dirigit als xiquets i xiquetes empadronats a la Vila Joiosa i que s'organitzarà del 26 de desembre al 5 de gener. La inscripció és gratuïta. Es tracta d'un servei amb què es pretén oferir a l'alumnat que ho sol·licite uns dies de vacances de Nadal realitzant diverses activitats de diferent índole dirigides per professionals i possibilitant així la conciliació laboral amb la vida familiar.
 
L'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix dos Escoles de Nadal. D'una banda, el col·legi públic Poble Nou, adreçat a l'alumnat entre 3 i 12 anys. L'horari de les sessions serà de 8 a 15 hores, i seran flexibles les hores d'entrada i eixida del centre en disposar de manera opcional del servei de matinera i de menjador, on l'alumnat portarà el seu propi menjar al centre. Des d'avui i fins al 15 de desembre, les famílies interessades poden sol·licitar la seua inscripció de manera gratuïta a través del web www.trokolo.com/navidadlavila.
 
D'altra banda, es disposa del centre públic d'educació especial Secanet, les sessions del qual s'adrecen a l'alumnat amb diversitat funcional i necessitats especials. En aquest cas, l'horari de dilluns a divendres és de 9.30 a 13.30 hores i la inscripció gratuïta es farà el dia 12 de desembre al centre social Llar del Pensionista.
 
“Els Escoles de Nadal són una opció educativa i divertida perquè els nostres fills gaudeixquen de les vacances escolars de Nadal mentre aprenen i desenvolupen les seues habilitats. Alhora, amb aquestes activitats, intentem facilitar la conciliació laboral-familiar dels pares i mares durant les vacances de Nadal”, exposa la regidora d'Educació, Marisa Mingot, que apunta que “les activitats organitzades fomenten la creativitat i la imaginació, promouen la convivència i la diversitat, desenvolupen la intel·ligència emocional, a més d'aprendre i gaudir”.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Desembre de 2023