Comunicat oficial respecte als recents 4 casos positius per coronavirus notificats per Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a la Vila Joiosa

Des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa demanem a tota la població tranquilitat, prudència i seguir les recomanacions sanitàries i de salut pública d'interés general

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'Ajuntament de la Vila Joiosa vol transmetre un missatge de tranquil·litat i serenitat a la població davant els recents 4 casos positius per coronavirus notificats per Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la localitat.
 
Les persones han sigut identificades, es troben en bon estat de salut i estan aïllades guardant quarantena sota la vigilància del departament de salut de la Marina Baixa i el CSI l'Almàssera de Tonda de la Vila Joiosa. 
 
Els rastrejadors de sanitat s'han posat en contacte amb les persones que van tindre contacte amb els afectats i s'està portant un seguiment de l'evolució d'aquestes persones sense donar-se nous casos positius fins al moment, per la qual cosa no existeix motiu per a l'alarma social ni risc per a la població en general.
 
Des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa demanem a tota la població prudència i seguir les recomanacions sanitàries i de salut pública d'interés general.
 
Recordem que l'ús de mascareta és obligatori per a majors de 6 anys en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert al públic; amb l'única excepció de platges, piscines, espais de naturalesa o esport, locals d'hostaleria i restauració mentre s'està consumint, i per a persones amb problemes respiratoris.
 
És aconsellable romandre atents a les informacions que es vagen comunicant des de les diferents administracions, per la qual cosa facilitem a continuació uns canals que permetran una actualització permanent de les informacions i recomanacions respecte al brot epidemiològic.
 
➡️ http://coronavirus.san.gva.es/es/inicio
 
➡️ https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludpublica/ccayes/alertasactual/ncov-china/home.htm
 
Des dels perfils oficials de l'Ajuntament de la Vila Joiosa s'actualitzarà amb més informació al respecte en cas de ser necessari.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 d’Agost de 2020