L'Ajuntament de la Vila instal•la nous contenidors soterrats al carrer Andalusia

Els nous dispositius estan fabricats en acer inoxidable i presenten més robustesa i una millora en l’estètica

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila, a través de la Regidoria de Neteja Urbana, ha instal·lat nous contenidors soterrats al carrer Andalusia, al costat del parc de la Barbera dels Aragonés. Aquests nous contenidors se sumen a les actuacions de rehabilitació dels contenidors soterrats que s'estan duent a terme en altres zones de la Vila Joiosa; com els situats al carrer Polop.

 

Els nous contenidors estan fabricats a partir d'acer inoxidable, la qual cosa proporciona als dispositius una important solidesa i resistència davant de les inclemències del temps, així com una estètica moderna i agradable. A més, es tracta d'uns contenidors de més amplitud que comporten una millor optimització de l'espai de l'illa “i que permeten la ciutadania el depòsit de residus sòlids amb més facilitat”, assegura l'edil de Neteja Urbana, Marta Sellés.

 

Per a l'edil de l'àrea que “la instal·lació d'aquesta mena de contenidors evitarà la propagació de males olors o el trencament de les bosses i la consegüent dispersió de residus en la via pública”.

 

Condicionament de les illes

En aquest sentit, i amb intenció de millorar la salubritat pública, l'Ajuntament ha estat reparant altres punts del municipi que disposaven de contenidors soterrats avariats. Aquestes zones de depòsit de brossa s'han rehabilitat per al seu ús i s'han realitzat tasques de pintura de les seues bústies, per a millorar el seu aspecte deteriorat a causa de les inclemències meteorològiques.

 

Aquestes tasques de condicionament rehabilitaran aquests punts de recollida de brossa per a ús públic. “Les tasques de neteja dels fossats dels contenidors soterrats, així com l’engreixament d'aquests, es prolongarà de manera periòdica per a evitar problemes de salubritat i la deterioració dels contenidors. Gràcies a aquesta actuació s'evitaran tant males olors com problemes en el funcionament dels contenidors”, finalitza Sellés.

 

Des de l'Ajuntament s'està treballant constantment per a mantenir i preservar la neteja de la Vila. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Neteja Urbana, es recorda la necessitat de realitzar el depòsit de fems en els llocs indicats per a això, sempre dins l'horari establit.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 d’Abril de 2021