Acaba la remodelació del Parc d'educació viària de la Vila Joiosa

Des de l'Ajuntament s'espera reprendre en breu la visita d'escolars i la utilitat formativa en seguretat viària que ofereix aquest parc

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila, a través de les seues regidories de Seguretat Ciutadana i Trànsit i Serveis Tècnics, ha acabat la remodelació del Parc d'educació viària de la Vila Joiosa, situat al carrer Amadòrio, al costat del Jardí Botànic.

 

La regidora de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Isabel Perona, en companyia de l'edil de l'àrea de Serveis Tècnics de l'Ajuntament han revisat aquest matí el resultat final d'adequació del Parc d'educació viària que espera reobrir prompte les seues portes per al seu ús.

 

Per al condicionament del Parc s'han dut a terme treballs de neteja, reparació de zones degradades, repintat integral de senyals viaris en la calçada i repintat de les zones de vianants, reposició dels senyals verticals, i la instal·lació de bancs i papereres en el recinte.

 

“Es tracta d'una tasca important perquè els/les menors de la Vila disposen d'una zona correctament adequada per a aprendre la convivència en la via pública, ja siga com a persona vianant, viatgera o conductora”, explica Carreres.

 

“Esperem reprendre en breu la visita d'escolars i la utilitat formativa en seguretat viària que ofereix aquest parc perquè els xiquets i xiquetes del municipi aprenguen, sempre des de la responsabilitat i el respecte, les normes de trànsit i circulació de manera didàctica i segura”, finalitza l'edil de Seguretat Ciutadana i Trànsit.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 d’Abril de 2021