Comença la vacunació massiva contra la COVID-19 en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa

El centre cultural s'ha adequat a les necessitats i l’estratègia de vacunació del Departament de Salut Pública de la Marina Baixa per a administrar 800 dosis diàries

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

A partir d'aquest dimecres, 14 d'abril, s'està duent a terme de manera intensiva la vacunació contra la COVID-19 en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa. Les autoritats municipals i sanitàries van considerar la instal·lació idònia, donada la seua amplitud, l’accessibilitat i la proximitat al Centre de Salut l’Almàssera de Tonda, per a establir el punt de vacunació massiva de la població a la Vila Joiosa.

 

L'Ajuntament i el Departament de Salut Pública de la Marina Baixa han treballat de manera conjunta per a establir una estratègia que cobrisca les necessitats que requereix el protocol de vacunació de Salut Pública i adequar la instal·lació a les necessitats. Es pretén que la vacunació s'aplique al major nombre de persones possible, amb una garantia de seguretat i higiene òptimes, en funció del subministrament de vacunes del qual dispose el Departament de Salut.

 

Avui s'està administrant la vacuna a l'Auditori de la Vila a persones majors de 75 anys i s'espera que el protocol establit permeta la inoculació al ritme de 800 dosis administrades al dia aproximadament. En aquest punt, es recorda la població la importància d'actualitzar les dades personals de la targeta SIP, amb la finalitat de poder ser citades quan els corresponga administrar-se la vacuna.

 

Des de l'Ajuntament de la Vila també s'ha elaborat un protocol d'actuació al costat de Salut Pública per a posar a la disposició del personal sanitari vehicles per al seu trasllat a habitatges de persones majors considerades grans dependents per a administrar-los la vacuna contra la COVID-19, ja que, donat el seu estat de salut, no poden desplaçar-se als punts de vacunació massiva ni centres de salut per a la seua vacunació.

 

L'alcalde de Vila, Andreu Verdú, ha assegurat la disposició total de mitjans i col·laboració del consistori amb el Departament de Salut Pública de la comarca, del qual ha ressaltat la seua “tasca excepcional” davant aquesta crisi sanitària; agraïments als quals s'ha sumat l'edil de Sanitat, Marta Sellés, la qual ha afegit que l'Ajuntament “sempre s'ajustarà als requisits que requerisca Salut Pública per a afrontar aquesta crisi que ens afecta a totes, amb la finalitat d'agilitar al màxim possible la vacunació de la ciutadania”.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 d’Abril de 2021