Els “joopers" visiten Vilamuseu en una jornada cultural organitzada per la Casa de la Joventut

En la visita han pogut gaudir de grans exposicions i col•leccions de fons locals, com ara “Tresors de la Vila Joiosa” i “Esclavxs de la Bellesa”

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El jovent integrant del programa “Jove Oportunitat”, que desenvolupa accions formativoorientadores, els anomenats "joopers", han dut a terme una visita a Vilamuseu dins d'una jornada cultural organitzada per la Casa de la Joventut de la Vila Joiosa en col·laboració amb el Museu municipal.

 

En la seua visita han pogut gaudir de grans exposicions i col·leccions de fons locals, com ara “Tresors de la Vila Joiosa” i “Esclavxs de la Bellesa”, exposicions accessibles i sensorials en les qual moltes coses es poden tocar, posar-se-les o olorar. També han tingut l'oportunitat de conéixer de la mà dels professionals de Vilamuseu, com funciona laboralment el Museu municipal, a més d'aprendre més de la història i del patrimoni de la Vila Joiosa.

 

"L'objectiu és aconseguir que aquests xics i xiques tornen al sistema educatiu per a completar una FP de grau mitjà", explica la regidora de Joventut, Aina Santamaria. "Prèviament a aquest objectiu, se'ls assessora i s’intervé de manera productiva perquè treballen la seua motivació, reforcen la seua autoestima, i que això els ajude a construir un projecte integral de vida", afig l'edil de l'àrea juvenil.

 

Des de la Regidoria de Joventut mostren el seu agraïment al personal de Vilamuseu per rebre al grup de joves i traslladar-los alguns dels seus coneixements en matèria de laboral i de conservació del patrimoni històric local.

 

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 d’Abril de 2021