Medi Ambient ajorna al proper mes de setembre la seua iniciativa "Arbre per Naixement" per a nadons nascuts el 2019

Des de la Regidoria es posaran en contacte amb els inscrits de 2019 per a coordinar la celebració de l'acte i es notificarà, al llarg de l'any, a les famílies amb nadons nascuts el 2020 per a poder inscriure’s a la propera plantació

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa comunica a totes les famílies que han tingut un "nou viler/a" nascut/da l'any 2019, i que es va inscriure en el període corresponent, que la plantació del seu arbre en el "Jardí dels Nous Vilers ", ubicat a la Malladeta al costat de parc de les Puntes de l'Moro, es realitzarà aquest any a partir del mes de setembre.

 

"Per a aquesta data s'espera que la població majoritàriament estigui vacunada contra la COVID-19, de manera que el risc de contagi serà molt menor i podrem celebrar-ho totes juntes", explica l'edil de Medi Ambient de la Vila, José Carlos Gil.

 

Aquesta bonica iniciativa s'ha celebrat amb èxit en anteriors edicions, i aquest any pretén continuar retent homenatge als nostres nous vilers i vileres, a més de contribuir a la reforestació del nostre entorn i inculcat valors mediambientals. “La celebració de l’«Arbre per Naixement» no es va poder realitzar l'any passat per les circumstàncies sanitàries de la pandèmia, fet que ens ha portat a ajornar a aquesta nova data perquè les nenes i nens nascuts el 2019 puguen plantar el seu arbre en el "Jardí dels Nous Vilers" de manera segura", afegeix Gil.

 

Els operaris municipals de la brigada de Parcs i Jardins de la Vila Joiosa ja es troben realitzant les tasques pertinents de desbrossament, retirada de males herbes i reparacions del reg gota a gota; a més d'habilitar la zona de plantació dels nous exemplars corresponents als nadons nascuts el 2019, amb la finalitat que el "Jardí dels Nous Vilers" lluïsca adequadament i estiga llest per al proper mes de setembre.

 

Des de la Regidoria de Medi Ambient es posaran en contacte amb els pares i mares de tots els/les inscrits/es per coordinar la celebració de l'acte. Així mateix, "Els Nous Vilers" nascuts el 2020 rebran, al llarg de el present any, una notificació per poder inscriure’s per a la propera plantació amb la informació necessària.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 d’Abril de 2021