L'Ajuntament restaurarà el mobiliari de les zones de jocs infantils de la Vila

Les obres començaran dilluns que ve en 3 parcs infantils i s'estendran a altres zones de joc de la Vila una vegada finalitzada aquesta primera actuació

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Parcs i Jardins, restaurarà el mobiliari de les zones de jocs dels parcs infantils situats en l'avinguda Marina Baixa, núm. 1; avinguda Pianista Gonzalo Soriano, núm. 9, i en la plaça Catedràtic Eduardo Soler, del barri del Pati Fosc.

 

L'Ajuntament començarà dilluns que ve les actuacions que adeqüen els parcs infantils, una acció molt demandada pels veïns i veïnes de la Vila. “L'ús continuat dels gronxadors i altres jocs infantils produeix un important desgast, la qual cosa unida al vandalisme ha fet que diversos dels parcs de la nostra ciutat es troben deteriorats”, explica l'edil de Parcs i Jardins, Kiko Carreres.

 

Les tasques dutes a terme en aquests parcs contemplen l'alçament i substitució del cautxú existent, la restauració i substitució de peces i panells de les zones de joc deteriorades, tasques d'escatat i pintura, ajustar els caragols i taps del mobiliari, així com la neteja i retirada d'enderrocs de la zona de joc. L'actuació en aquests 3 parcs suposa una inversió aproximada de 14.000 euros sense impostos per a la Regidoria.

 

Les tasques d'adequació d'aquests parcs infantils, fins que els xiquets i les xiquetes puguen gaudir de les zones de joc, “es prolongaran durant un mes i mig aproximadament”, segons l'edil; per la qual cosa, Carreres demana “paciència” i anima les famílies i menors “redescobrir altres parcs infantils de la Vila Joiosa mentre s'escometen les obres de restauració”.

 

Així mateix, el regidor de Parcs i Jardins ha anunciat que s'està realitzant un estudi de les zones de joc infantil de la Vila per a, una vegada finalitzades aquestes tasques de restauració, “estendre aquestes actuacions a altres parcs el mobiliari dels quals de les zones de joc infantil present major necessitat de reparació, amb la finalitat que els més xicotets i xicotetes puguen gaudir de les seues zones de jocs favorites en el millor estat possible.”

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 d’Abril de 2021