L'Ajuntament de la Vila esbrossa i neta la xarxa viària rural i parcel•les de titularitat pública

El sanejament d'aquestes zones rurals pretén evitar possibles focus d'incendi o insalubritat i preservar l'entorn mediambiental

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, des de la Regidoria de Parcs i Jardins, ha iniciat els treballs de desbrossament de mala herba i vegetació que s'acumula en els laterals de diferents camins de la xarxa viària rural i parcel·les de titularitat pública dins del terme municipal.

 

Les tasques les estan duent a terme les brigades municipals i ja han desenvolupat els treballs de desbrossament i neteja en zones com el camí de la partida Secanet fins al polígon industrial del Torres, el camí de la Robella o el ‘Jardí dels Nous Vilers’, entre altres zones i camins rurals de la localitat. Els treballs continuaran durant les pròximes setmanes i es traslladaran a altres zones del terme municipal de la Vila Joiosa.

 

El regidor de Parcs i Jardins, Kiko Carreres, considera “imprescindible l'eliminació de la vegetació invasora, mala herba i brossa, així com els residus sòlids urbans que puguen aparèixer per aquesta vegetació”. Evitar riscos per al medi ambient i possibles focus d'incendi o insalubritat “són l'objectiu d'aquestes actuacions per a millorar la seguretat del nostre entorn mediambiental i de la ciutadania”, afig l'edil.

 

A més, des de la Regidoria de Parcs i Jardins es recorda a les persones propietàries de solars de propietat privada, l'obligació el mantenir-los nets, tant de mala herba com de residus, per a evitar aquests mateixos problemes.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Maig de 2021