La Vila signa l'acta de replanteig que certifica l'inici de les obres del col•legi Dr. Álvaro Esquerdo

La signatura de l'acta de replanteig suposa un compte enrere de 16 mesos per a eradicar dècades d'ensenyament en barracons

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila ha signat aquest matí l'acta de replanteig que determina l'inici del termini d'execució per a la construcció del nou col·legi Dr. Álvaro Esquerdo de la Vila Joiosa. La signatura ha tingut lloc sobre el solar en el qual s'alçarà el nou centre educatiu, que posarà fi a dècades d'ensenyament en barracons.

 

“Sens dubte es tracta d'un dia molt especial per a la Vila Joiosa” afirmava l’alcalde, Andreu Verdú. “Estem una mica més prop de complir el nostre objectiu i compromís amb la comunitat educativa”. Si tot segueix el seu curs i es compleixen els terminis previstos, “durant el curs 2022/23 podria començar la docència en el nou centre” afegia l'alcalde de la Vila.

 

Tal com indica el personal tècnic, el tràmit de hui suposa que comença a descomptar el termini d'execució de 16 mesos per a la realització dels treballs. L'UTE Alcudia Servicios y Obras, al costat de PROM Construcciones, adjudicatàries del contracte d'obra, instal·laran immediatament les casetes de material i traslladaran les eines necessàries per a començar amb els treballs d'obra del nou centre educatiu.

 

A la signatura de l'acta han assistit l'alcalde de la Vila Joiosa i edil d'Educació en funcions, Andreu Verdú; l'edil d'Urbanisme, Pedro Alemany; la directora del CEIP Dr. Álvaro Esquerdo, Mª del Carmen del Nero, acompanyada de l'AMPA del centre educatiu; l'arquitecte encarregat de la redacció del projecte, Javier García-Solera, la directora d'execució d'obra i els representants de les empreses Alcudia Servicios i Obras i PROM Construcciones.

 

Les obres, considerades d'especial dificultat tècnica per les condicions del terreny, tenen un pressupost de 4.486.734,45 d’euros, sense impostos, i estan acollides al Pla Edificant de la Generalitat.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Maig de 2021