L'alcalde de la Vila Joiosa assisteix a la concentració del Consell en record de l'última víctima de la violència masclista

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, s'han reunit posteriorment en les dependències presidencials per a interessar-se per la tutela dels menors i altres projectes en comú

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha assistit a la concentració convocada per al dia de hui pel Consell en els exteriors del Palau de la Generalitat, com a mostra de rebuig a l'assassinat masclista ocorregut dilluns passat a la Vila Joiosa.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, en representació institucional i del poble de la Vila Joiosa, ha respost a la invitació del Consell, encapçalat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i ha assistit als 3 minuts de silenci que el Consell ha guardat aquest matí per a recordar a Zuita, l'última dona víctima de la violència masclista assassinada pel seu marit a la Vila Joiosa. Durant l'acte, el president, Ximo Puig, ha transmés personalment les seues condolences amb el poble de la Vila Joiosa a l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, després de mostrar les seues condolences el dia d'ahir en el seu perfil oficial de xarxes socials.

 

Una vegada finalitzat l'acte homenatge, l'alcalde de la Vila Joiosa i el president de la Generalitat s'han reunit en les dependències presidencials del Palau de la Generalitat, on han dialogat sobre el crim masclista ocorregut a la Vila Joiosa. Durant la reunió, Andreu Verdú s'ha interessat per la gestió de la tutela dels menors orfes de la víctima, que queda actualment en mans de la Generalitat, la qual garantirà el millor futur per als menors atenent totes les possibilitats, segons ha informat el president.

 

Abans de finalitzar la reunió, el president, Ximo Puig també ha mostrat el seu interés pels diferents projectes que la Generalitat està duent a terme actualment a la Vila Joiosa, com ho són el Palau de Justícia, el nou CEIP Esquerdo, i el nou col·legi CEIP Gasparot, que recentment ha iniciat la seua construcció. Andreu Verdú li ha transmés la seua satisfacció per com avancen les obres d'aquestes noves infraestructures en el municipi i li ha agraït novament la inversió i confiança depositada pel Consell de la Generalitat a la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Setembre de 2021