Serveis Tècnics instal•la les noves lluminàries del vial que uneix la Tellerola amb la platja del Torres

Una vintena de punts de llum dotaran d'il•luminació tota la zona per a més seguretat de les persones usuàries

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'enllumenat del recentment renovat viari que enllaça la Tellerola amb la platja del Torres ja llueix nous llums eficients i sostenibles que il·luminen tota l'escala.

 

El projecte realitzat per la Regidoria de Serveis Tècnics contempla la instal·lació d'una vintena de punts de llum de nova tecnologia LED, una tecnologia que estalvia un 70 % respecte de les convencionals, i que dota de llum a tota la zona per a més seguretat de les persones usuàries.

 

“Després d'actuar sobre el paviment i reparar la balustrada de fusta, amb aquestes obres d'il·luminació acabarem amb la fase 2 que teníem previst per a la renovació i l’adequació d'aquest tram que tant ens han demandat les persones usuàries d'aquest vial”, ha declarat Kiko Carreres, edil de Serveis Tècnics de la Vila Joiosa.

 

L'actuació, finançada íntegrament amb fons propis de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, dona continuïtat al Pla d'adequació i il·luminació de zones exteriors i camins rurals que està realitzant el consistori amb la finalitat de millorar l'estat actual d'aquestes zones tan freqüentades per la ciutadania.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 d’Octubre de 2021