L'Ajuntament de la Vila inicia les obres de reparació de les voreres de l'av. Ensenyants de la Vila i del carrer Diputada Ángela Llinares

Els treballs serviran per a eliminar l'enfonsament del ferm produït pel moviment de terres

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Des de la Regidoria de Pavimentació de Vies Públiques i Serveis Tècnics de l'Ajuntament de la Vila Joiosa s'han iniciat les obres per a la reparació de les voreres de l'av. Ensenyants de la Vila i del carrer Diputada Ángela Llinares que, pel pas del temps, es trobaven deteriorades.

 

En concret, s'està intervenint en la part dreta de l'av. d'Ensenyants de la Vila i el carrer Diputada Ángela Llinares fins al seu encreuament amb el parc travessia A del carrer President Adolfo Suárez.

 

Quant a la relació amb l'entorn, cal indicar que no es produiran canvis en la distribució de voreres i viaris. Es mantindrà la configuració existent i s’incorporarà una zona de gual amb encreuament a diferent nivell que connecta l'IES Malladeta amb el parc central. L'aspecte global de la zona no es veurà alterat per les obres a executar, perquè es reposarà amb acabats de rajola similars als existents.

 

D'aqueixa manera, els treballs permetran eliminar els enfonsaments produïts en el ferm de l'acerat per a evitar que continue la seua degradació i millorar les condicions per als vianants i l'estat general d'aquests carrers del municipi.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Novembre de 2021