Serveis Tècnics finalitza la primera fase de les obres de pavimentació de les noves voreres de la partida Barberes Sud

El vial de 100 metres de longitud disposarà de més espai per als vianants una vegada finalitzen els treballs en l'andana, originàriament sense empedrar

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, mitjançant la Regidoria de Serveis Tècnics, ha finalitzat l'execució de la primera fase de les obres de noves voreres del carrer partida Barberes Sud de la Vila Joiosa

 

El vial de 100 metres de longitud disposarà de més espai per a vianants una vegada quede pavimentat el lateral, originàriament sense empedrar, que acumulava males herbes i que requeria especial atenció pel consistori per a atendre la salubritat de la zona.

 

Aquesta actuació ha permés pavimentar amb 300 metres d'emmallat i el seu posterior formigonat el voral d'aquest carrer, que fita al poliesportiu Marta Baldó, amb l'objectiu de millorar la mobilitat del veïnat de la zona que requerien l'actuació de l'Ajuntament per a millorar i ampliar la vorera del carrer. Està previst que l'empedrat d’aquest finalitze amb l'entrada del pròxim any i s'instal·len alguns elements de mobiliari urbà, que milloren la qualitat i neteja de l'entorn.

 

“La pavimentació d'aquest espai dona resposta a la demanda dels veïns i veïnes del barri i ofereix una imatge cohesionada, més neta, moderna i segura per als vianants, que veuran ampliada la vorera del carrer amb aquesta obra”, explica l'edil de Serveis Tècnics, Kiko Carreres.

 

El projecte, que s'ha executat en el termini aproximat d'una setmana i ha sigut finançat íntegrament per l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 de Desembre de 2021