El musical infantil "La Bella i la Bèstia" i l'espectacle del ball flamenc "Guerrero" del ballador Eduardo Guerrero arriben al Teatre Auditori

El musical “La Bella i la Bèstia” es representarà aquest diumenge i l'actuació de ball d'Eduardo Guerrero el proper dissabte 23 de setembre.

Imagen que acompaña la notícia
Dos grans espectacles arriben al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. Aquest diumenge, els més menuts gaudiran de la màgia del conte infantil transformat en musical “La Bella i la Bèstia”. Aquesta versió del clàssic conte és interpretada per la companyia Candileja, que ha portat als escenaris altres produccions infantils com “Peter Pan. Un musical molt especial”, “Dumbo. El Musical” i “Blancaneus. El Musical”. El repartiment té actors amb discapacitat funcional que sumen valor inclusiu a l'argument de l'obra. "La Bella i la Bèstia" és més que un musical, ja que és un projecte cultural i educatiu que promou els valors d'inclusió i diversitat i parla sobre la nostra visió sobre la societat i la necessitat de dirigir una mirada empàtica cap a les persones que considerem diferents, com passa amb els personatges d'aquesta obra francesa. En aquest cas, a més, la protagonista és una actriu amb discapacitat visual que ensenyarà a la bèstia que la bellesa està en la manera cóm mirem la resta de persones.
 
I diumenge que ve, l'escenari del Teatre Auditori es transformarà en un tablao amb l'espectacle “Guerrero”. En aquesta actuació, el ballador Eduardo Guerrero es basa en les directrius del clàssic llibre “L'art de la guerra” de Sun Tzu per expressar a través dels seus moviments corporals la seua relació amb les dones, com són la mare, les amants i les amigues , on conviuen tensions i passions que fan de la guerra un art.
 
 
 
A l'escenari actua amb el seu propi exèrcit, cantants i guitarristes, que l'acompanyaran amb un ampli ventall d'estils musicals, des d'una saeta inicial als cuplets de comiat, travessant un congost de malaguenyes, fandangos, rondenyes, granaïnes, verdials, buleries per soleà, pols, cançons de bressol, seguiriyas, serranes, tangos, zambres i alegries, que marcaran el ritme del seu "zapateao".
 
Guerrero, que va començar a ballar als 6 anys edat de la mà de mestres com Antonio Canales, Mario Maya i Manolo Marín, ha interpretat papers principals a la companyia d'Aida Gómez, Eva La Yerbabuena, Rocío Molina, el Ballet Nacional d'Espanya, Javier Latorre i Rafael Aguilar, entre d'altres.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Setembre de 2023